Kişisel

Yazılım

Siyaset

Güncel Konular

Ziya YILDIRIM

İsrail’in İran’a Sızması: Nokta Atışı Operasyonlar ve Metafizik İstihbarat Gerçeği

14 Haziran 12:03

İran’ın kalbine kadar sızan bir operasyon yeteneğinden bahsediyoruz. Öyle sıradan bir istihbarat faaliyeti değil bu. Nokta atışıyla İran’ın içindeki üst düzey isimlerin vurulması, bize “bu işte başka bir şey var” dedirtiyor.

Bu yazıda sadece medyada yer alanları değil, perde arkasındaki metafizik bağlantılara kadar dalacağız. Çünkü bu operasyonlarda İsrail’in klasik Mossad yöntemlerinin dışında bir bilinmeyen kullandığını düşünüyorum. Hadi başlayalım.

İran’ın İçine Sızmak: İmkansız Denen Şeyin Gerçekleşmesi

İran dediğin yer, sırlarla örülü, rejimin gözü hep açık. Ama İsrail, yıllardır bu duvarları bir şekilde aşıyor. Nükleer programın başındaki isimlerin arabasına kadar GPS koymak, korumalı konvoyu dakikası dakikasına takip etmek, anbean iz sürmek… Hani biz film izlerken “yok artık bu kadar da olmaz” diyoruz ya, işte adamlar onu yapıyor.

Ve garip olan şu: İran bu olayları ya fark edemiyor, ya da fark ettiğinde çoktan iş işten geçmiş oluyor.

Peki Bu Nasıl Oluyor?

Tam burada sana “teknoloji, siber istihbarat, dronlar” falan anlatabilirim ama bana sorarsan iş sadece teknik değil. Klasik istihbaratla açıklanamayacak kadar kusursuz bir operasyon yürütülüyor.

Mesela, bazı isimler hiç telsizle konuşmuyor, konum paylaşmıyor, şifreli görüşüyor, konvoy sürekli değişiyor… Ama yine de vuruluyor.

Burada bir tık ötede durup şunu sormak lazım:

İsrail, İran’a sadece ajanla mı giriyor yoksa başka bir boyuttan mı izliyor?

Metafizik İstihbarat mı Devrede?

Benim kişisel fikrim, İsrail bu işin sadece dünya katmanında değil, manevi ve metafizik katmanında da çalışıyor.

Mossad’ın bazı özel birimleriyle, Kabalacı ajanlar, meditatif teknikler kullanan istihbaratçılar, psişik bağlantılar kurmaya çalışan gruplar olduğu iddiası yıllardır konuşulur. Hatta bazı operasyonların, “rüyalar yoluyla gelen mesajlarla” planlandığı bile dillendirilmiştir.

Sadece GPS takip ya da insan istihbaratı (HUMINT) değil, enerji hatları, zihin okumalar, bilinç düzeyi takibi gibi alışılmadık yollarla istihbarat toplandığına dair ciddi iddialar var.

Bunu "komplo teorisi" diye geçiştiren çok olur ama gerçek şu ki:

Klasik akılla açıklanamayan bir başarı varsa, klasik dışı bir yöntem vardır.

İran Ne Yaparsa Yapsın Sızma Önlenemiyor

Her suikasttan sonra İran basını bağırıyor:

“İçeride köstebek var!”

Belki de var. Ama ya mesele içeriden biri değilse?
Ya hedefin “zihinsel sinyal izinden” ulaşılıyorsa?

Şaka gibi değil mi? Ama artık dünya bu.
Görmediğin şeyin seni vurduğu bir dünyadayız.

Peki Nasıl Yapıyorlar: Derinlerdeki Sessiz Güç

1. Kabala ve Ezoterik Öğretiler

İsrail’in metafizik tarafındaki en büyük dayanak noktası: Kabala (Kabbalah)

  • Kabala, antik Yahudi mistisizmi olarak bilinir. Enerjiyle çalışma, evrenin yapısı, ruhsal denge, bilinç düzeyleri ve sembollerle iletişim gibi öğeler içerir.
  • İsrail’de özellikle üst düzey elitler, istihbaratçılar ve karar vericiler arasında Kabala öğretilerine ilgi çok yüksektir.
  • Tel Aviv, Kudüs ve hatta ABD’de bazı Mossad bağlantılı merkezlerde Kabala üzerine özel çalışmalar yapıldığı iddia edilir.

2. Zihin Gücü ve Meditasyon Tabanlı Gözlem

  • Mossad’ın bazı gizli projelerinde, “uzaktan izleme (remote viewing)” gibi tekniklerin kullanıldığı iddia edilir. Bu, kişinin gözle görmediği bir yeri sadece zihinsel olarak izleme tekniğidir.
  • CIA’nin bile bu konuda belgelenmiş çalışmaları var. İsrail’in bu alanda çok daha ileri uygulamalara gittiği konuşuluyor.
  • Ayrıca “rüya yoluyla bilgi alma”, “senkronizasyon meditasyonları”, “enerjiyle hedef analiz etme” gibi yöntemlerin kullanıldığı düşünülüyor.

3. Numeroloji ve Operasyon Zamanlaması

  • Kabala, numeroloji yani sayıların gizli anlamlarıyla da ilgilenir. Bazı İsrail operasyonlarının tarih ve saatlerinin özel hesaplamalara göre seçildiği söylenir.
  • Örneğin bazı kritik saldırıların ayin günlerine, belirli astrolojik konumlara denk getirildiği fark edilmiş durumda.

4. Kabalistik Semboller ve Enerji Alanları

  • İsrail gizli servislerinin bazı operasyonlarının ardından enerji alanları değiştirildiği ya da büyüsel semboller kullanıldığı yönünde bilgiler sızıyor.
  • Bazı ajanların özel olarak “enerji koruma duaları” ile göreve gönderildiği bile söyleniyor.

5. Dijital-Metafizik Hibrit Sistemler

  • İsrail’in son yıllarda hem siber istihbaratı hem de metafizik gözlemi birleştirmeye çalıştığı iddia ediliyor.
  • Örneğin bir hedefin fiziksel güvenlik duvarlarını aşılamıyorsa, onun bilinç akışı, ruhsal hali, enerjetik zayıf noktası üzerinden sızma yapılması konuşuluyor.

Bu Sadece İstihbarat Değil, Bu Bir "Enerji Savaşı"

İsrail’in nokta atışı operasyonları, sadece düşmanı bertaraf etmek değil, bir güç gösterisidir.
“Senin içini senden iyi biliyoruz” mesajıdır.

Ve bana göre bu işler artık masada değil, masaüstü ile bilinçaltı arasında bir yerde dönüyor.

Klasik güvenlik sistemleri, kamuflajlı ajanları değil, frekansları, enerjileri ve titreşimleri engellemeli artık. Çünkü çağ değişti.

Beğen 3
Paylaş

Yorum yaz

Bağlantılar